WhatsApp
Ak Partililer ve Dem Partililer Aynı Karede Ağrı Haberlerini Google News'te Takip Et Google News Sayfamız

Ağrı'da En Demokratik seçim süreci yaşayan Taşlıçay ilçesinde dikkat çekici bir görüntü yaşandı, Ak Parti Seçim Ofisi açılış konuşmasını hem Ak Partililer dinledi, Hem Dem Partililer...

Taşlıçay Ak Parti Seçim Ofisi Açılışını yapan Taşlıçay Mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Taşlıçay Belediye Başkan Adayı İsmet Taşdemir bugün ilçe halkına seslendi.

Program esnasında ilçe halkına seslenen Taşdemir'i Dem Partililerde dinlemek isteyince seçim ofisi önünde birbirinden uzak 2 grup oluştu.

 

Başkan Taşdemir, Dem Partillilere ve Ak Partililere seslenerek seçmenden oy istedi.

 

Yan yana toplanan seçmen grubunun dron görüntüsü ise dikkat çekti.

 

Konuşmasında 5 yıllık sürecine değinen Taşdemir Sözlerine şöyle devam etti; 

 

"Sayın il başkanım, Sayın il belediye başkan Adayım sayın ilçe başkanım, çok kıymetli Taşlıçay halkı, sevgili basın ve aramızda bulunan kıymetli misafirlerimiz, hepiniz partimizin seçim ofisinin açılış programına hoş geldiniz, şeref verdiniz.

 

31 Mart mahalli idareler seçiminin İlçemize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan Temenni ediyorum.

 

Kıymetli hemşerilerim, ilçemizde belediye başkan adayı olan diğer parti adaylarına da başarılar diliyorum. Bu seçimin kaybedeni yok kazanan kim olursa olsun sonuçta Taşlıçay halkı kazanacak, sizler kazanacaksınız. Özellikle şunu huzurunuzda belirtmek isterim ki bu seçim ilçemizde bugüne kadar yapılan bütün seçimlerden daha demokratik, daha şeffaf ve karşılıklı anlayış içinde geçeceğine inancım tamdır. Seçmenlerimiz baskı altında kalmadan, Özgür iradeleri ile sandığa hizmetin gelmesi için gidip oylarını kullanacaklar. Sizin iradenize saygılı olacağız ve inanıyorum ki diğer partilerde bizim gibi düşünüyorlar, bunun aksini düşünen hep kaybetmiş ve kaybetmeye devam edecek.

 

Kıymetli Taşlıçaylı hemşerilerim burada sizlere vaaz vererek duygusal sömürü siyaseti yapmayacağım, diğer parti adaylarının yaşam tarzları ile konuştuklarını değerlendirince zulümden bahseden adayın bence dönüp aynada kendilerine bakmaları lazım.

 

Malumunuz sizde iyi biliyorsunuz ki hem ticaret hayatımda hem de siyaset hayatımda kimseye bir haksızlığım yada yanlışım olmadı, ilçenin en büyük esnaflarından biriydim hemen hemen ilçenin yüzde 60 70i benden ticaret yapıyordu bi tanesi kalkıp gelsin desin ki İsmet başkan bize verdiği maldan parasını geciktirince kaleminde oynama yaptı desin ben huzurunuzda burdan adaylıktan çekilecem çok şükür hem ticaretimde şeffaftım hemde 5 yıl boyunca belediye başkanı görevini yaparken kimseye bir haksızlığım olmadı Taşlıçay halkına ne kadar yakın olduğumu ne kadar hizmet ettiğimi sizler de şahitsiniz bu değerlendirmeyi de sizin takdirlerinize bırakıyorum..."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Anket